4/12/2014

Back to normal

Moikka! Vitsit ku on nii ihanaa ku Sannillekki on nyt tullu oikeen kunnon päivärytmi nii ollaan päästy takas ihan normaali arkeen! Se kyllä kehittyy ihan hurrjaa vauhtia! Kaks viikkoo sitte se osas vasta kääntyä ihan kunnolla ja pyöriä, leikkiä ite sun muuta. Nyt kahen viikon aikana se on oppinu ryömimään, ainaki taaksepäin:D, nostaa ittensä punnerrusasentoon, nousee konttausasentoon ja osas juua eilen nokkamukistaki! Äsken neiti päätti sitte lähtee konttaamaan ja sehä onnistu! Tai ainaki yhen kerran ja sitte oltiinki jo nenällää, mutta eipä se siitä lannistunu!:D saa nähä jääkö ryömiminen sitte myöhemmälle ku pitää niin kovasti jo päästä konttaamaan!


Jotenki kauheen outoo ku kattelee mun rippikuvia, ku oon ihan eri näkönen ja isolla mahalla vieläpä, ku synnytykseen oli enää 2kuukautta:D Löysin sillon yhen ainoon rippimekon mikä sopi mun mahalle ja se oli mun mielestä kyllä aika tylsä eikä sit loppujen lopuks niiiiin ihana ku oon aina halunnu mut semmonen kuitenki mikä sopi rippimekoks.

Haha tää on sit iha läppäkuva mut ainoo mis näkyy maha:)

Yks päivä sitte etein kevätjuhla mekkoo ja aattelin et sopiskoha se rippimekko mulle vielä ja et minkäköhä näkönen se on nyt mun päällä ku oon taas oma itteni! Puin sen päälle, nii huomasin et se oliki oikeesti tosi hieno! Iha eri näkönen ku sillo:D
 


                                                                       ~ Sara