4/12/2014

Kuulumiset

Hei! Äh, en tajua miten mulle käy aina näin... mulla oli aamulla joku idea mistä kirjottaa ja olin iha innoissani tulossa tekeen postausta mut arvakkaapas muistanko enää mikä se oli..:D  onko teille käyny näi monesti?:D tosi ärsyttävää... aattelin nyt sitte kirjotella vaan meidän kuulumiset ku en oo oikeen ehtiny tässä vähään aikaan. 


Sanni on näköjään lopettanu jo kokonaisten öitten nukkumiset ja heräilee syömään kerran tai kaks melkeen joka yö. Mutta kiltti tyttö kuitenki on kyllä ollu! Autoilu ei oo onneks mikään ongelma, ollaanki ajeltu hirveesti mun raskausajalla niin ehkä siks tyllerö on tottunu siihen ja aina nukahtaa sinne:) ruokailu ei myöskään oo mikään ongelma, joka on tosi iso juttu! Sannilla on oikeesti mahtava ruokahalu! Aina ku suu on syöty tyhjäks nii se pitää avata nii isolle että varmasti tajutaan että hän haluaa lisää ruokaa:D +"namnamnam" ääntelyt :') mut onneks nukkumaanmenotki on helpottanu ku hän haluaa nykyään nukahtaa itekseen uniriepun kans! Tosi ihanaa ni ei tarvi siihen käyttää enää puolta tuntia illasta!:)

Mulla ois kyllä ihan kauheesti asiaa, mut en tiiä miten saisin kaiken kerrottua lyhyesti:D yritän ainaki postailla mahollisimman usein ja haluaisin et antaisitte jotain ideoita koska jos rupeen löpöttään kuulumisia joka postauksessa niin se menee ihan sekavaks koska en tiiä miten tiivistäisin kaikki asiat:D  nyt voisin keskittyy taas kouluun nii kivaa torstaita kaikille:)

  
                                                                         ~Sara