5/11/2014

Äitienpäivä

Heippa ja hyvää äitienpäivää kaikille ihanille äideille! :) Tänään oli mun ensimmäinen äitienpäivä ja ihana päivä olikin! Sain mun rakkailta ihanan lahjan, kun ostin Tomille isänpäivälahjaks sellasen superdaddy-tuopin nii Tomi oli ostanu mulle samaa sarjaa maailman paras äiti-lasin ja semmosen ihanan kortin ja kukkia. En malta oottaa sitä aikaa, että Sanni tulee tarhasta ja antaa äitienpäivälahjan. Teetettiin mun äitille ja Tomin äitille Sannin kuvasta mukit, joissa lukee, että "mummun muki" ja sit se Sannin kuva, ne on nii söpöjä, haluun itellekki sellasen! Sit teetettiin kans mun molemmille mummuille Sannin toisesta kuvasta äitienpäiväkortit, koska mun toinen mummu asuu Lohjalla, niin se ei oo vielä edes nähnyt Sannia, nii aateltiin et semmonen kuvallinen kortti olis kiva niin näkis kuinka Sanni on kasvanut.
Käytiin myös Tomin mummulla ja mun vanhemmat kävi Sannin kanssa mun mummulla. Illemmallla mennään sit Sannin toiselle mummulle ja ollaan siellä taas yö, koska Sanni jää sit sinne pariks tunniks kun mä käyn koulussa maanantaina. Keskiviikkoo ootan, koska meillä on golfia liikunnassa, enkä oo vielä ikinä golfannu. Viimeks kun meillä oli sitä, niin mulla oli kepit niin en oikeen pystyny osallistua, mut jes vihdoin pääsen kokeileen!

Nyt vihdoin piiiitkän etsinnän jälkeen, löysin mekon kevätjuhlaan ja veljen ylioppilasjuhlii. Se tulee ens viikolla ainaki toivottavasti, niin sit jos ei ookkaan hyvä nii kerkee vielä palauttaa ja ettii uuen. Jos se on hyvä nii en kyllä vilkasekkaan enää noita mekkosivuja, koska sit alkaa ärsyttää ku sinne tulee joka päivä uusia, niin jos tulee just semmonen ku oisin halunnu... se ois kyl pakko sit tilata, jos jostai syystä eksyn sinne sivulle:D Mut toivottavasti ei tuu enää semmosta.

Oltiin eilen kattomassa Kokkolan cityrunia suntin varrella Sannin kans. Se vaan katteli ympäriinsä ihan tyytyväisenä ja istuskeli kopassa kun se heräs just enne ku lähettiin niin ei se halunnu enää nukkuakkaan. Oli ihan hirveesti porukkaa kävelemässä ja juoksemassa. En oo koskaa enne käyny kattoo niitä ni jotenki kauhee siistin näköstä ku nii moni ottaa osaa tommoseen ja kauheesti ihmisiä kattomass ja kannustamassa. Sit kans Suomen pojat pärjäs kyl tosi hyvin euroviisuissa pitkästä aikaa! Saavat olla ylpeitä itsestää!
 Ja sit viel lopuks tein sen testin et millanen äiti oon niin oon kuulemma kaikki vimpan päälle -äiti ;D 


Pitäkää äidit kiva loppuilta ja kaikki muutki!


                            ~Sara