5/01/2014

Superbaby?

Heippa! Mietin aina monena päivänä et nyt pitäs alkaa tekeen postausta mut aina on tullu jotain muuta. Eli jotenki ei taaskaan oo vaan ollu sitä aikaa kirjotella. Harmittaa kauheesti ku haluisin aktiivisesti kirjottaa tänne, mut aika ei vaan riitä, ja jos kirjotan samaa postausta monta päivää missä kerron kuulumisia ni sit on aina tullu jotain uutta juttua enkä oo  kerenny kirjottaa kaikista. Yritän kyllä kovasti kirjotella aktiivisemmin:)

Ja sit siihen asiaan, vaikka ei nyt kummempaa asiaa ollutkaan. Meillä oli eilen vappujuhla koulussa ja oli muutenki tosi kiva päivä tyttöjenkans! Oli perinteistä munkinsyöntikisaa, asukilpailua ja sen sellasta. Ei keretty miettiä pukuja kunnolla, joten päädyttiin aika tylsiin mut silti nii kivoihi perusasuihi, eli lippis, ruutupaita, mustat farkut ja conssit.
Oltas siis haluttu vähän kunnollisenmat vappuasut mut näihin piti tyytyä ja hyvin kelpas:)

Näätte varmaa mitä oon tehny mun hiuksille. Tykkään näistä kyllä ihan hirveesti, vaikka aluks pelkäsin kauheesti millaset tulee ku ostin ihan kirkkaanpunasen värin ja mulla oli kauhee kiire mennä pesemään sitä ennenku oli menny se tarkotettu aika:D mut tosi tyytyväinen oon, kiitos Janitan! ja vähän vilmallekki kiitosta ku pidit sitä väripurkkia.. :DSitten asiasta toiseen, Sanni on kyllä joku supervauva! Siis vastahan se oppi ryömimään niin nyt tyttö jo konttaa ympäri taloa ja tosi kovaa. Ei meinaa välillä perässä pysyä. Jos meen ite kontallee ja sanon Sannille että tuu tänne nii hän vaa alkaa kikattaan ja konttaa kauheella kiireellä karkuun semmosella ilmeellä et "ota kiinni jos saat" :D 
Käytiin sit kans kärkkäisellä tässä yks päivä ja ostettiin syöttötuoli, pari pehmustetta siihen (kumpaanki mummulaan omat), semmonen babys walker ja vähä kaikkee muuta pientä.

Ja joo mä tiedän et mun kuvat on aika huonolaatusia, mut se johtuu vaan siitä, että kun ton tyllerön kans saa mennä sinne tänne niin ei oikeen oo aikaa ikinä ottaa sitä kameraa esille ja alkaa sillä räpsiä kuvia:/ varmasti silläki tuun ottamaan parempia kuvia, mut tällä hetkellä niitä ei nyt oo. Laitoin sen takia tähän kun en jostain syystä oo päässy vastaamaan noihin kommentteihin. Ja asutaan nyt Tomin äitillä. 

Eipä mulla sit kai muuta joten kivaa alkavaa viikonloppuu!:)


                          ~Sara