6/08/2014

Mökkiviikonloppu

Moi! Viime viikonloppu meni mökkeillessä ja Sanni oli ensimmäistä kertaa yötäki siellä. Perjantaina ei keretty tehä melkeen mitään ku mentiin niin myöhään sinne, mut grillailtii, saunottii ja oltii vaan. Illalla sitten kun saatiin Sanni nukkumaan, oleskeltiin Tomin kans rannassa puoli yhteen asti ja katottiin auringonlaskua, kuunneltiin musiikkia, heiteltiin leipäkiviä ja löydetti sammakko, hyi! Mut kaikinpuolin ihana ilta oman rakkaan kans!<3


Lauantai meni saunaillessa, leikkiessä ja Sannin uimarantaa tehdessä. Eli tehtiin siis melkein pelkästä kivikosta Sannille uimaranta, missä oli matalaa, koska muilla rannoilla ei mökillä ollu pitkästi matalaa niin päätettiin sit rakentaa sille ihan oma ranta! Alotettiin siitä, että siirrettiin isoimpia kiviä reunoille ja niillä rajattiin allas, että vesi ois vähän lämpimämpää. Isompien kivien alta tul paljon savea joten siks vesi oli aina välillä savista eikä pohjaan nähnyt joten piti pitää aina taukoja välissä. Sen jälkeen 'haravoitiin' pikkukiviä pohjasta, että tulis pehmeää hiekkaa, missä on kivempi kävellä. Ihan valmis siitä ei vielä tullut, mutta ens kerralla varmaan jatketaan, vaikka raskasta onki!:D

Lauantai-iltana sato vähäsen, niin ei viittitty enää olla pihalla, mut kun oltiin suunniteltu samantapasta iltaa kui perjantaina, niin vietettiin se ilta terassilla katoksessa samalla lailla ku perjantainaki. Ennen ku alko sataa niin pelattiin kaikki yhessä mölkkyä (perinteine mökkipeli;)) ja grillaittiin.

Sunnuntaina vähä potkittiin palloo, pelattiin ja grillattiin ja sitten lähettiin kokkolaan päin, koska piti vielä keretä Sannin ja mun äitin kans käymään Sannin kummisedän luona. 

Ihana viikonloppu oli ja tää postaus tulee vähän myöhässä, kun ei oo ollut aikaa tehä kun oon ollu koko viikon Sannin kans kotona. Tällä viikolla ei oo ihmeempiä tapahtunut niin en siitä kirjota tällä kertaa. Mut nyt jatketaa hölläilyä sipsien ja EDin kans ja ootetaan että prinsessa tulee mummulta! Viettäkää mukava loppuviikko! :)

                            ~Sara