6/02/2014

Viimeinen kouluviikko

Hei ja hyvää kesälomaa kaikille kellä se on alkanut! Lupasin kirjottaa vielä viime viikolla ja nyt on jo maanantai hups joten aattelin kirjottaa nyt kuluneesta viikosta. Ennen koulujen loppumista joka päivä viime  viikolla on ollu kyllä yhtä säheltämistä. Siivousta, ostelua, Sannin hoitoa, järjestelyä, leipomista, hiusten värjäämistä, suunnittelua ja ees taas ramppaamista.

Sen lisäks torstaina huomasin mun kädessä semmosen puremajäljen tai piston tai en tiiä mikä se oli, mut mulle tuli siitä kamalat oireet, kuten että mua oksetti, pyörrytti, pää oli ihan sairaan kipee, kurkkutulehus (jonka takia mulla meni ääni, ja koko ajan pahenee), se jälki oli kipee ja kuume nousi hetkessä. Oltiin oltu keskiviikkona luokan kans leikkarilla, joten luultiin että se oli käärmeen purema. Yötä vasten musta alko tuntumaan, että kurkku vaan ahtautuu koko ajan, ja menin perjantaina käymään päivystyksessä. No siellähän sai tietenki oottaa kauan, koska vaikka olin oven eessä, jotkut mummelit vaan meni sisään ennen mua, joka ärsytti suunnattomasti, koska sinä päivänä oli niiiin paljon tehtävää. Lopulta pääsin sisään ja selvis, että se on ehkä varmaan ötökästä paha allerginen reaktio.. En saanut mitään lääkettä vaikka olo oli järkyttävä. Onneksi näin mun kummitädin kaupassa ja se käski tulla sen luota hakemaan allergialääkettä, joka on mun mielestä kyllä auttanu! Nyt vaan iski järkyttävä nuha eikä ääntä kuulu kui vaa pieni pihinä jos yritän puhua:D 

Myöhemmin perjantaina menin Vilmalle, niin suunniteltiin kampaukset yms. lauantaille valmiiks, ettei tulis kiire aamulla kun koululla piti olla jo 8.45. Herättiin aamulla seitsemän jälkeen ja kyllä sitä vähän tuli kiire lopussa, ku kerkesin laittaa vaan molempiin käsiin kaks tekokynttä:D Vähän kyllä jännitti se 'marssi' vai mikä nyt olikaan, koska mulla oli korkokengät, eikä mulla ennen oo ollu niin korkeita, vaikka ne ei mikkää hirveet ollukkaan. 

Mentiin koululla oottamaan siihen järjestykseen mikä oli sovittu, että päästäis käveleen saliin. Jouduinpa tietenkin olla ensimmäinen kaikista yseistä koska olin a-luokalla ja meidän luokan lyhyin tyttö... Kävelyn jälkeen lauloin musiikinryhmän ja muutaman muun oppilaan kans Hetken tie on kevyt -kappaleen 'jäähyväislauluksi' meiltä yseiltä. Lopuksi jaettiin todistukset ja sitten alkoi ansaittu kesäloma! Ka mulla oli 7.4 johon olin tyytyväinen, koska olin varautunut huonompaan, kun oon ollu puoli vuotta pois, ja muutenkaan en oo ollut joka päivä koulussa. 

Kevätjuhlan jälkeen oli mun veljen yo-juhlat, jotka kesti vähän yli kuuteen jonka jälkeen mentiin Tomin veljelle viettään iltaa ja päädyttiinki hetkeks lemmikkien vahdeiksi. Voisin kyllä vahtia niitä millon vaan! Sain kissakuumeen ja talokuumeen sinä iltana:D Se ilta sitten venähtikin aamukuuteen, mutta oli tosi kivaa ja hyvää seuraa, ja toivottavasti ei ollu viimenen kerta. Että kiitos vielä ku saatiin tulla, jos nyt luet tän!:D

Nyt yritän taistella tän nuhan ja kurkkukivun kans ja toivotan vielä hyvää kesälomaa niillekkin, joilla se on kohta eessä! :) 

                          ~Sara