9/15/2014

It's been 84 years...

Heippa!

Tää tauko on ollu nii kamalaa! Mulla ei vieläkään oo nettiyhteyttä koneessa, joten mun oli ihan pakko tulla tabletilla kertoon lyhkäset (ei ne ookkaa nii lyhkäset) kuulumiset. Kirjottelen sit pidemmästi kun pääsen tietokoneelle, koska en jaksa tapella tän tai puhelimen bloggerin kans... ehkä jopa teen videotaki, koska siinä on helpompi kertoo kaikki asiat ku mulla on niiiin kamalasti kerrottavaa!

                        pikkupallero<3

Alotetaas vaikka siitä ku ollaan tosiaan muutettu nyt tähän uuteen kämppään ja oon tykänny tosi paljon asua tässä. Ja on helppoo ku kaikki on nii lähellä ku meillä ei tällä hetkellä oo autoa niin pääsee nopeesti kävellen joka paikkaan. Remppa ei oo vielä todellakaan valmis, vasta tänään laitettiin meiän makuuhuoneeseen tapetti yhteen seinään ja muut pitää vielä maalata. Olohuoneen rempasta mulla ei oo hajuakaan, koska en oo varma riittääkö budjetti tapetteihin, ku tää olohuone on kuitenki aika iso. Kuvia laitan enemmän heti ku saan siivottua ja tosiaan sen nettiyhteyden!

         en tienny et huonekaluihin voi                
                        rakastua!

Lukiokin sitte alko ja ihan hyvin on lähteny käyntiin. Pieni pelko kylläkin siitä, että miten mulla riittää aikaa läksyille ja isommille projekteille... Esimerkiks nytkin pitäis torstaiks olla tehtynä lukupäiväkirja yhestä kirjasta, jota minä laiskamato en ole edes aloittanu lukemaan... Turhaudun heti jo ajatuksesta tehä jotain kirjotelmaa jostaki kirjasta, koska mulla menee niittenkans aina hermot, enkä varmaan muutenkaan edes osaa tommosia tehä. Huomennaki olis sitten uskonnon koe, johon en luonnollisestikkaan ole lukenut vielä yhtään.. Miksi, oi miksi musta on luotu näin laiska? Se mitä luultavammin on kyllä aika helppo, koska uskonto on mulle muutenkin helppo aine. Silti pelottaa ihan kamalasti, koska vaadin iteltäni nii paljon, oikeestaan ihan liian paljon... Lisäks, vielä yks asia joka vaikeuttaa ainaki tällä hetkellä mun opiskelua on se, että oon ollu nyt parin viikon aikana tosi paljon pois mun ja Sannin sairastelujen takia, niin on vaikee kiriä muita, ku monessa aineessa mennään aina joka tunnilla uuteen aiheeseen, ja minä tietenki oon jääny paitsi vaikka ja mistä..

        oliski oikeesti tän väriset hiukset!

Sitten semmosta asiaa, että Sanni on alottanu perhepäivähoidossa ja oon tosi ilonen et se pääsi niin ihanaan paikkaan! Ja plussana vielä se, että se on ihan mun koulun vieressä. Siihen on sitte helppo aina viiä se ja kävellä ite kouluu vaan semmoset parisataa metriä. Tuntuu että Sanni on kotona sitte aina ilosempi ku on ollu päivän hoidossa, ku ne ulkoilee siellä aika paljon, josta Sanni tykkää todella, niin se sitte on jotenki pirteempi ja jaksaa leikkiä kotona sisälläki paremmin. Se on myös oppinu ihan hirveesti uusia asioita, voisinki tehä niistä ihan oman postauksen ku nitä on nii paljon! Enkä millään voi uskoo, että mun pieni pallero täyttää ens kuussa oikeesti vuoden! Huhhuh, kui aika menee nopiaa...

                        rakkaudet<3

Mulla tietenki oli vielä jotain mielessä mistä halusin kertoo, mutta tottakai unohin sen... No mutta hiuksista sanon sen verran vielä, että oon nyt yrittänu taas vaihteeks blondata, mut se ei oo ihan vielä onnistunu.. Että jos joku ihana haluaa jakaa vinkkejä blondaamiseen niin kuulolla ollaan! Ja tähän asti (keskeltä vielä oranssit) oon siis tehny näin: 1. Punaruskeisiin hiuksiin kaks värinpoistoa --> vaalea tyvi, muuten oranssit. 2. Hopeashampoota--> Latvat vaaleni, muuten edelleen oranssit. 3. Blondi väri päähän --> kaikki vaaleni vähäsen, myös oranssi. Silti oranssihtavat keskeltä. 4.Hopeashampoota --> Taas _vähän_ vaaleni kaikki, mutta edelleen oranssihtavat ja tässä kohtaa mulla alkaa mennä hermot :D ennen oon saanu aina heti ekalla kerralla vaalennettua, mutta nyt ei sitte millään.. Mulla on tuolla kyllä vielä yks blondi väri, jonka aattelin laittaa nyt tällä viikolla jossaki vaiheessa, jos nyt vihdoin onnistuis.. :D Mutta edelleen otan vinkkejä ilomielin vastaan!


Nyt varmaan voisinki mennä lukeen siihen kokeeseen joten hyvää alkanutta syksyä kaikille! <3
                                                                                        

                             ~Sara