10/22/2014

Tää päivä on sun♥

Tasan vuosi sitten makoilin sairaalan kovalla sängyllä ihaillen minun pientä vastasyntynyttä ihmettä. En vaan saanut silmiä irti hänestä, hän oli täydellinen. Minun oma täydellinen pieni prinsessa. Olin vihdoin äiti. ♥

En voi vieläkään uskoa, että minun oma pieni pallero, joka vasta tuli tähän suureen maailmaan, on nyt 1-vuotias. Tämä vuosi on mennyt ihan kamalan nopeasti ja viime jouluna jo tuntui, että se 2 kuukauttakin oli todella paljon. Mutta kun ajattelee, että kokonainen vuosi.. se tuntuu ihan järkyttävän suurelta. Kohta Sanni on jo 2-vuotias, sitten 3-vuotias, sitten neljä... Voisiko joku vain pysäyttää ajan kulun ja vanhenemisen hetkeksi?


Vieläkin on vaikea kuvitella, että olen ihan oikeasti synnyttänyt... Se tuntuu epätodelliselta, vaikka muistan kaiken siitä sekä koko sairaalassa olosta. Siitä ei vain jäänyt minkäänlaisia traumoja, eikä pelkoja. Synnytys oli niin helppo ja nopea, ehkä siksi en edes tunne, että olisin koskaan synnyttänyt. Onneksi minulla on jokapäiväisessä elämässä joku, joka todistaa minulle, että olen sen oikeasti tehnyt. Tämän päivän omistan vain rakkaalle päivänsankarille, sillä tämä päivä on kokonaan hänen. ♥Seuraavaksi tulen varmaan kirjottelemaan viimeistään ensi viikolla, kun synttärit on juhlittu ja kuvat siirrettty koneelle. :)

                                                               ~Sara