1/27/2015

Satuhäät

Heips! 

Haaveilen tässä teille nyt julkisesti mun unelmahäistä, joista joku ihana ehdotti tehdä postauksen. Tää saattaa mennä ihan överiks, koska oon aika kova haaveilemaan, mut saahan sitä unelmoida! :D


Unelmahäideni teemavärit olisivat valkoinen sekä hempeän vaaleanpunainen. Miehenä toimisi Tomi sekä morsiusneitoina pari, kolme parasta ystävääni. Yksi kaasokin tietenkin olisi sekä Sanni olisi kukkaistyttö (vai miksiköhän niitä edes sanotaan). Iältäni olisin korkeintaan 25-vuotias. 


Vihkitilaisuus tapahtuisi tilavassa sekä valoisassa kirkossa _tai_ toinen vaihtoehto olisi rannalla, jos ilma vain olisi täydellinen.


Rantahäistä olen haaveillut pikkutytöstä lähtien ja kaikkea olen ehtinyt suunnitella maan ja taivaan välillä. Tosin, ne suunnitelmat ovat aika kaukana todellisuudesta, mutta sehän on nimenomaan tämän postauksen idea, unelmahäät.


Itse juhlatilaisuus pidettäisiin joka tapauksessa sisätiloissa. Valoisassa ja teemavärien mukaisesti koristellussa paikassa. Juhlasalissa olisi iso tanssilattia, sekä paikka, jossa toteutetaan suunniteltua ohjelmaa. Vieraiden pöydät olisivat pyöreät ja tuolit päällystetty valkoisilla kankailla, kuten kuvissa. Värimaailma vain vaihtuisi kultaisesta hempeään vaaleanpunaiseen. Meidän pöytä olisi nelikulmainen ja hyvällä paikalla salissa. Ohjelma olisi viihdyttävää, hauskaa ja sellaista mihin vieraatkin voivat osallistua. Niin että kaikilla olisi hyvä fiilis eikä kukaan tylsistyisi. Perinteinen kimpun heitto ainakin sekä jotakin avioparin "leikkejä", kuten se missä istutaan selät vastakkain ja nostetaan aina jomman kumman kenkä.. Hmh tajuaakohan kukaan kun en ole varma tajuanko itsekään mitä tarkotan. :D


Musiikista vastaisi DJ, ihan vaan sen taki, että en nyt tähän hätään keksinyt mitään muutakaan.. Vaikuttaakohan nää liian amerikkalaistyylisiltä.. Oon kattonu ihan selvästi liikaa hääohjelmia! :D


Menu saisi näyttää vähintäänkin näin hyvältä! Alkudrinkkejä ja sen kanssa pientä alkupalaa, liha-, kala- tai kanaruokavaihtoehdot sekä lopuksi kakkutarjoilu ja muuta jälkiruokaa. 


Kakusta puheen ollen.. Oih, voin vaan kuvitella noiden kirjainten paikalle ST..<3 (jos mieheltä kysytään, se olisi luultavasti TS..) Kakun täytteessä olisi ainakin jotain vadelmaista ja mansikkaista, mmm... Tässähän tulee aivan vesi kielelle!


Mekosta mulla on vain yksi esimerkki, koska tämä ei edes ole esimerkki vaan tämä on juuri _se oikea_ mekko. Kallista lystiä, sanon minä. En halua edes kuvitella tämän mekon hintaa. Se on kylläkin ihan yhdentekevää, mitä tämä maksaa, sillä tämän aion hankkia! ;) Ruskettua mun pitäis nyt ihan urakalla, sillä tuon puvun kruunaa juuri tuo täydellisen tumma iho, ah<3 (ehkä joskus mun mieli vielä muuttuu ja uskallan päästää irti tästä haaveesta..)


Hiukset jättäisin pitkiksi, enkä missään nimessä haluaisi piilottaa niitä ylös nutturalle. Kuvien kampaukset vei mun sydämen ja ovat juuri sitä luokkaa mitä haen! Vieläkin saisi ehkä kyllä enemmän olla hiukset auki..


Asusteita ei saa unohtaa. Tiaran laittaisin, jos hiukset olisivat enemmän auki kuin edellisissä kuvissa. Kaulakoru ei ole välttämätön, sillä mekko olisi täydellinen juuri tuollaisenaankin, mutta voisihan se ehkä... Ja nuo korvakorut! Tuokin kampaus on yksi ehdottomista suosikeista, mutta korvakorut pisti enemmän silmään, joten tässä tapauksessa, keskittykää niihin koruihin :D 


Sitten kengät.. Okei, ehkä nuo toiset on vähän yliampuvat, mutta saisinpahan pituutta lisää! Jotain tämäntyylistä se kenkäpuoli tulisi kuitenkin olemaan.


Sulhasen puku olisi kutakuinkin tällainen aika tavallinen musta. 


Paitsi jos vihkiminen tapahtuisi rannalla, sulhasen puku olisi ehdottomasti vaalea/valkoinen!


Hääkimppu olisi luultavasti juuri tämännäköinen, hempeän vaaleanpunaista, valkoista ruusua <3 


Pöydissä jatkuisi sama värimaailma. Pöytäliinat olisivat kokonaan valkoiset ja kukat niiden päällä vaaleasta vaaleanpunaiseen (ilman tuota tumminta sävyä).


Morsiusneitojen puvut olisivat tämännäköiset, juuri tällaisesta olen aina haaveillut! Hempeän vaaleanpunainen sävy tässäkin sekä olkaimeton ja pitkä mutta ei näytä kuitenkaan painavalta, voiko täydellisempää olla.. !


Sormukset olisivat aika samantyylisiä. Kihlasormuksessa olisi pieniä timanttejä ja vihkisormuksessa niiden lisäksi yksi isompi timantti. Molemmat olisivat hopeita ja kuvassa juuri täydellinen yhdistelmä. <3


Kuljetukset hoituisivat valkoisella tai mustalla limusiinilla. Sisusta olisi myös siisti ja sisältäisi minibaarin, jossa odottaisi kuohuviinipullo.


Ja lopuksi, häämatkamme sijoittuisi Havaijille. Sinne olisi suunniteltu kaikkea kivaa, rentouttavaa ja uusia kokemuksia meille yllätykseksi. 

Uskon kuitenkin, että minun tulevat realistiset hääni ovat ne unelmahäät, jos vain saan puolisokseni tuon ihanan miehen joka on mun vierellä ollut kohta jo kolme vuotta <3 Ehkä sitten vielä palaan katsomaan tätä postausta ja saan edes jonkun asian toteuttaa. :)                              ~Sara