2/23/2015

Uusi alku

Heippa!

Nyt voin kertoo teille siitä "salaisuudesta", josta aiemmin puhuin. Ask.fm sivustolla kerroin jo mikä asia on kyseessä, joten osa varmasti jo tietää. Ne jotka eivät tiedä, niin heti alkuun mun on pakko selventää, että se asia ei ole pikkusisarus Sannille, eikä sellaista ole vielä suunnitteillakaan! :D Sain nimittäin kyseisiä arvauksia niin paljon tuonne Askin puolelle, että oli pakko heti alkuun selventää asiaa. 

Kyseessä on siis muutto pois tästä rotiskosta, jos niin voi edes sanoa. :D Nyt varmaan osa on hirveen pettyneitä ku täähän oliki vaan tämmönen tylsä ja pikkujuttu. Mut mulle ei. Musta tuntuu niinku mun hartoilta olis nostettu iso taakka pois, kun tiiän että pääsen oikeesti pois tästä kämpästä. Ei sitä kukaan voi varmaan tajuta kuinka paljon mun elämä helpottuu pelkästä asunnon vaihtamisesta. Tai siis ainahan sitä yleensä muutetaan sellaiseen kämppään missä on helpompi asua ja asiat on lähempänä ym. Tuskin kukaan huonompaan asuntoon haluaa muuttaa. Mutta mulle tää tuntuu olevan kokonaan uusi alku mun elämälle. 


Uuden asunnon paikka on niin täydellinen, etten osaa edes sanoin kuvailla! Nyt meillä ei ole mitään kiirettä hankkia autoa tms. Nimittäin mun koulu on melkein talon takapihalla, Sannin hoitopaikkaan on 100-200m kävelymatkaa, kauppa on tien toisella puolella ja Tomin työpaikallekin on lyhyempi matka kävellä. Niin ja Sannin kummisetä ja kummitäti asuvat saman talon toisessa rapussa ja mummulatkin on edelleen lähellä. Voi kuinka voikaan arki helpottua, kun voi kävellä joka paikkaan, eikä aina tarvitse soittaa kyytiä jostakin. 


Saatiin avaimet toissapäivänä ja ollaan nyt pari päivää vaan siivottu täällä lattiasta kattoon Sannin mummun kanssa. Eilen tuotiin muutamia huonekaluja kuten olohuoneen pöytäryhmä, Sannin leluhylly, säkkituoli sekä makuuhuoneen lipasto. Tänään ollaan ajateltu tuoda lähes kaikki loput tavarat. Ainakin sänky ja sellaiset mitä joka päivä tarvitsee, jotta voidaan jäädä tänne jo yöksi. Mua jotenki ahistaa aina mennä sinne vanhaan kämppään, niin nukuinki viime yön tosi huonosti ja tulin heti aamulla tänne, vaikka täällä ei mitään olekaan, mutta täällä on vaan niin paljon rennompi ja kivempi olla! 

Rakastan tätä valosuutta mikä täällä on ku kaikki seinät on valmiiks valkoset niin ei tarvi ruveta remontoimaan mitenkään. Ja tykkään siitä hirveesti, että vessa ja kylpyhuone on erikseen. Nuo vessan väritki on vielä nii kivat että! Täällä on keittiössäkin paljon, paljon enemmän kaappitilaa ja kaikki astiat mahtuu ihan varmasti ja jotain muutakin jopa. Vanhassa asunnossa ei voitu kaikkia astioita edes käyttää, kun niille ei yksinkertaisesti vain ollut paikkaa, niin ne on vaan jäänyt jonnekin kaapin pohjalle oottamaan uutta paikkaa. Nuo lasikaapit on niin kivat, ku niihin voi sit laittaa jotain vähä hienompia astioita mitkä saa kans näkyä! :) 

Sit vielä lisää plussia: täällä on kans aika iso vaatehuone mihin mahtuu hyvin tavaraa, sekä lisäks vielä häkkivarasto, jota meillä ei vanhassa asunnossa ollut! Kylpyhuoneessa on myös kaappi, johon saa laittaa likapyykit ja pyyhkeet ja sellaset, siitäki oon ollu niin kateellinen mun äitille, ku sillä oli semmonen uuessa asunnossa, mutta mulla ei. No nyt on vihdoin mullaki! :D Keittiön kaapeistaki taisin jotaki sille joskus märistä, kun sillä oli niin paljon enemmän sitä tilaa, mutta nyt mulla onkin vielä enemmän, voi että oon niin tyytyväinen etten osaa ees kertoo!! 

Huonoja puolia tässä on tasan kaks (Ainaki tähän mennessä:D)! Ensinnäkin, täällä ei ole astianpesukonetta ja en tiiä yhtään miten tuun selviämään tästä... Mulla on joku likasien astioiden fobia, että mun on oikeesti tosi vaikee koskee niihin ku ne on niin _likasia_! Just ja just oon viitsinyt laittaa likaset ne koneeseen, mutta että pitäisi ruveta itse pesemään.. yh! :D Kumihanskojen ostoon sitten vaan! Toinen huono puoli on nuo rappuset. Asutaan siis ylimmässä eli 3. kerroksessa ja hissiä ei tässä talossa ole ollenkaan... Oon miettiny, jos vietäis vaan ihan suosiolla ne rattaat tuonne alas häkkivarastoon niin ei tarvis raahata niitä ylös alas koko ajan.  Sit ostoslistalla ensimmäisenä on kyllä kunnon matkarattaat!

Tästähän tuli pitkä.. :D Palailen taas myöhemmin luultavasti vanhan (ja ehkä uuden) asunnon videopostauksella!

                         ~Sara