3/21/2015

Palasia kuluneesta viikosta

Moikka!

Takatalvi.. Miksi semmonen on edes keksitty? Olin jo nii innoissani, että saa pukea Sannille uudet vk vaatteet päivähoitoon, mutta lumi yllätti ja pakkaset, joten se taisi siirtyä vähän myöhemmälle. Äh, en tykkää yhtään tästä lumisateesta ja kylmästä enää! Kerkesin jo tilata uuden nahkatakin, jota ehdinkin ehkä päivän käyttämään ennen lumisadetta ja kylmiä ilmoja. 

Sanni yks päivä meinas nukahtaa haalari päällä sen huoneeseen, ku hain sen hoidosta, oli niin väsy.. :D<3

Viime viikko oli yhtä sairastelua.. En tajua mikä mulle on tullut, kun tuntuu että oon koko ajan sairas.. Ensin on mahatauti, sitten jäätävä flunssa, kuume ja yskä ja nyt kun ne vihdoin näyttää lähtevän, niin maha on taas järkyttävän kipeä, eikä oikeen tiedä miten päin pitäisi olla.. Musta tuntuu, että tuun käymään tuota lukiota ainakin 4-5 vuotta, koska mulla on tää eka vuosi mennyt niin päin peetä, kun voi vaan mennä. Vähän väliä sairas, ei ole motivaatiota, väsynyt Sannin sairastelun/kiukuttelun/valvomisen takia tai sitten joskus on vaan niin paljon stressiä kaikesta, ettei pysty mennä kuuntelemaan opettajien motkotusta, huutoa ja kamalaa ruotsin kieltä, kun tuntuu, että pää räjähtää ilman niitäkin... 

En muista viime viikosta melkeempä mitään muuta kuin lauantain, jolloin katsottiin Tomin sukulaisen, Robert Heleniuksen nyrkkeilyottelu katsomosta. Alunperin mein piti katsoa se ihan rauhassa kahdestaan, kun Sanni nukkuu, mutta pyydettiinkin Sannin kummeja ja yhtä kaveria katsomaan mein kanssa. Ostettiin tosi paljon kaikkia herkkuja, mutta ottelu kestikin vain minuutin, niin ei keretty avaamaan mitään niistä...:D No, ainakin jäi seuraaville päiville vähän herkuteltavaa. Mua ei oo ikinä ennen kiinnostanut mikään tommonen laji, mutta kun sain tietää, että se on Tomille tärkee juttu, kun Robbe on sen sukulainen, niin muaki alko kiinnostaa ja se oliki aika jännää seurata sitä, vaikkei siinä kauaa mennytkään, kun mein suosikki jo voittikin! Jos ens kerralla ottelut on Suomeesa, niin me mennään paikan päälle katsomaan.


Eilen lähdettiin taas extempore kärkkäiselle. Rakastan tämmösiä reissuja! Tällä kertaa vaan me naiset löydettiin jotain, miehet lähti vaan katsomaan ja ihmettelemään mein ostoksia, haha! Löysin paljon semmosta, mitä tarvein ja en vaan saanut aikaseks ostettua täältä Kokkolasta.. En ymmärrä, mikä siinä on niin eri asia ostaa muualta samaa, mitä saisi täältäkin:D Jotenki vaan tuntuu, että kun sinne on nimenomaan lähdetty tuhlaamaan sitä rahaa, niin sillon raaskii myös ostaa! Käytiin (vissiin uudessa?) ruokapaikassa nimeltä Citrus, koska miehet halus sieltä pizzabuffetin, vaikka loppujen lopuks molemmat söikin kebabbia:D Tilasin sieltä juustoaterian, koska ajattelin, että mulla lähtee sillä hyvin nälkä ja se on sopivan pieni, niin ei tarvi heittää rahaa hukkaan, jos en jaksaisi syödä. Kun se ateria tuli pöytään, niin olin vähän silmät pyöreenä, että mikäs tämä on.. Siis se hampurilainen oli vaan niin iso, että sitä ei voinut syödä edes haarukalla ja veitsellä ilman, että se menee muusiksi:D Siinä oli myös jotain tosi tulista kastiketta, josta suu palo ihan mukavasti, eikä se limsa siinä auttanut mitään..

No loppujen lopuks oli tosi kiva päivä ja nyt taas taistelen itteni kanssa, että pystynkö lähteä kouluun vai en... 

Mut hyvää loppuviikkoa teille! <3

                         ~Sara