5/16/2015

We're back !

Heippa! 

Yli kuukausi jo viime kerrasta joten asiaa olis todella paljon. En kuitenkaan nyt halua tehä tästä mitään romaania, koska kukaan tuskin jaksaisi lukea, joten ajattelin vain kertoa äitienpäivän ja tämän päivän touhuamisista. 


Tänä vuonna äitienpäivä oli jo mulle toinen. Sain Sanniltakii oman lahjan ja kortin, jotka se oli tehny pph:ssa. Nyt kun ite oon äiti, niin kyllä sen ymmärtää, että se ajatus on tärkein ja nää Sannin lahjatki sulatti niin sydämen että! <3 Aamulla saatiin molemmat Tominkans nukkua pitkään, koska Sanni oli mennyt mummulle yökylään. En muista aikaa millon herättin, mutta sen jälkeen menin tekemään aamupalaa itelleni ja vain sen takia tein ite, että Tomi ei osannu paistaa croisantteja! :'D muuten hän olis kyllä saanu tehä! Syötiin siis hyvä aamupala ja Tomi antoi omat lahjansa. H&M lahjakortin, suklaata ja ruusuja. <3 Aamupalan jälkeen Sanni tuli kotiin ja meni suoraan päiväunille. Sen jälkeen lähettiin mun äitille eli Sannin toiselle mummulle äitienpäiväkahville. Siellä avasin sitte Sanninn antaman lahjan, syötiin mutakakkua, hyvää juustoa ja vaan oleskeltiin. Neljän pintaan lähettiin sitte Sannin toiselle mummulle syömään ruokaa ja kahvittelemaan. Kotiin lähettiin vasta joskus kahdeksan aikaan ja Sanni alkokin olla jo tosi väsyny. Käytiin potalla, pestiin hampaat ja mentiin nukkumaan.

Tosiaan ollaan alotettu potalla käynnin harjottelu ja toissapäivänä tuliki sitte ekat pissat pottaan!! Sanni säikähti ihan hirveesti ku huomas että tuli pissa ja nousi ku salama seisomaan ja loput pissat tulikii sitte lattialle! :D Mut ku opetettiin että se on hyvä asia ja palkinnoks Sanni sai muumipurkista keksin, niin sen jälkeen hän on ollu päivät pitkät vaan potalla! Siitä se lähtee :D


Eilisestä sitte sen verran, että vietettiin Sanninkans laatuaikaa suunnilleen kahteen asti, koska Sannin hoitajalla oli vapaapäivä ja päiväunien jälkeen tyllerö meni tuohon naapuriin kummitätille, että sain laittautua rauhassa. Nimittäin illalla meillä oli vuorossa ravintolaillallinen ja Tomilla oli mulle siihen lisäks yllätys!

 

Syötiin hyvää ruokaa Rossossa ja vieläpä ilmaiseksi, sillä mamma ja hänen mies tarjos meille ruuat x). Me lähettiin siitä sit Tominkans shoppailemaan, joka oli sen yllätys! Oli tosi ihanaa olla kerranki yhessä ettimässä mulle vaatteita! :'D Tomi olis ostanu mulle mitä vaan halusin, mutta en löytäny mitään muuta kui kengät! Olisin kyllä löytäny vaikka ja mitä, mutta joko ei ollu kokoja tai sitte oli kauppa menny kiinni. Joten joku toinen päivä uusiks! :D

Eilen Sanni jäi sit yökylään siihen kummitätille ja me saatiin taas nukkua pitkään ja viettää laatuaikaa kahestaan! Aamupäivästä ei oikeen muuta tehty kui vaan nukuttiin pitkään ja otin ite sit vielä päikkärit vähä myöhemmin :D Sitte ku olin heränny niin lähettiin koko perhe + kummitäti tivoliin! Kierrettiin ekaks koko tivoli läpi et nähtäis mitä kaikkee siellä on ja mihin Sanni vois ehkä uskaltaa mennä. :D Sitte ostettiin sille varmuuden vuoks yks lippu jos se haluis mennä johonki ja aika kauanhan siinä meni, että hän kinus johonkii laitteeseen! Autoilla piti päästä niin kovin ajamaan, mutta ne oli semmoset autot, joihin aikuinen ei päässy mukaan, joten sinne tuskin hän olis kuitenkaa menny :D Käytettiin sit loppujen lopuks se lippu sammakkopeliin, josta Sanni voitti pehmolelun!


Sen jälkeen vielä kierreltiin ja kaarreltiin ympäri tivolia, koska Sanni ilmas aika selvästi ettei halunnut lähtee vielä kotiin. Hän alkoi kinuta semmosii lasten pyöränistuimilta näyttävää karusellii ja käytiin sit ostaan vielä toinen lippu. Annettiin se lippu sille miehelle, mutta saatiinki se takasin, kun eihän tämä neiti siihen uskaltanutkaa mennä kun se mies tuli siihen hääräämään! :'D Käytiin välissä ostamassa lakua ja pillimehu Sannille, mut joka loppujen lopuks päätyki äitin ja isin masuun x). Löyettiin sitte semmonen toisenlainen autokaruselli mihin sai mennä aikuinen istumaan viereen ja siihen sitte Sannikii uskalsi mennä! Äiti oli kyllä niin ylpeenä ku vauva oli ekaa kertaa huvipuistolaitteessa! :') <3 Oikeen ferrarilla piti ajaa! 


Muuta ihmeellistä ei muistaakseni oo tapahtunut tän reilu kuukauden aikana. Palaillaan taas toivottavasti pian! :* Yks juttu mun on kyllä aivan pakko sanoo tähän loppuun.. vihdoin voin ihan rehellisesti sanoa, että mä oon nyt onnellisempi kui koskaan! <3

                            ~Sara