6/01/2015

Hello summer!

Heips!

Ensinnäkin onnittelut kaikille valmistuneille! Meidän viikonloppu meni yllättäenkin juhliessa. Perjantaina tytöt tuli varjäämään mun hiukset, koska halusin sen tumman juurikasvun pois ennen juhlia. Lopputuloksesta tuli hyvä lukuunottamatta muutamaa valkoista läikkää siellä sun täällä.. :D 4 jälkeen hain Sannin kotiin ja loppupäivä meni sitten ihan normaalisti kotona. Sannin mentyä nukkumaan käytiin pienellä ajelulla kaupungissa, mutta muuta ei sitten vielä sinä päivänä tehty.


Lauantaina sain taas nukkua vähän pidempään ja koko aamu meni perus touhuja tehdessä. Jossakin välissä menin mamman kanssa käymään kaupungilla, tarkoituksena ostaa kortit ja kukat, mutta mulle kävi semmonen juttu, että mulla ei ollut mekkoa, koska kaikista näkyi läpi, enkä sillä sekunnilla löytänyt mun läpinäkyviä rintsikoita, joten kävin ostamassa kokonaan uuden mekon! :D (tietenkin ne rintsikat löytyi heti seuraavana päivänä). H&M:ssä oli ale, joten tarttui sitä vähän muutakin mukaan kuin pelkkä mekko, vaikka kiire oli!

Kukkia en ehtinyt edes ostaa, koska tuli niin järkyttävä kiire, joten menin kaupungista suoraan kotiin ja äkkiä suihkuun. Sain rauhassa laittautua ja mekkoonkin olin enemmän kuin tyytyväinen! Kun kaikki oli valmiita, suuntasimme ensimmäisenä Tomin veljen ja hänen tyttöystävän valmistujaisiin. Jos Janika luet tätä, niin en voi vieläkään ylistää liikaa sitä voileipäkakkua!! <3:'D 
Sanni oli todella reipas ja uskalsi mennä jopa ihan yksin koirien ja kissan luo! Äiti on niiin ylpee pikku vaavasta kun on jo niiin iso tyttö :') <3.  

 
Myöhemmin Sanni meni päiväunille kotona, koska ei kerennyt ennen juhlia nukkua kunnon päikkäreitä ja oli jo tosi väsynyt. Yritin herätellä 15minuutin unien jälkeen, että lähdettäisiin toisiin juhliin, mutta eihän siitä mitään tullut kun pikkunen oli ihan poikki. :( Lähdin sitten yksin seuraaviin juhliin, eli mun serkun ja hänen siskopuolensa valmistujaisiin. Sielläkin oli kyllä todella, todella hyvää voileipäkakkua! En tiiä mikä juhlatarjottava olis yhtä hyvää kuin täydellinen voileipäkakku!! <3 
Oli tosi harmi, kun Sanni ei päässyt mukaan, koska siellä oli paljon sukulaisia, joita näkee tosi harvoin niin kaikki olis halunnu nähä Sannin taas pitkästä aikaa.. :( Esimerkiks mun mummu ja pappa oli siellä ja he asuu Lohjalla, joten tulevat ehkä 1-2 kertaa vuodessa käymään ja on vaan kerran tähän mennessä nähny Sannia. Onneks he tulee kesällä uudestaan ja silloin nähdään! 


Illemmalla Sanni meni mummullensa yökylään ja me lähdettiin takasin sinne Tomin veljelle juhlimaan. Siellä oli onneks taas ihana Tessa, joka on siis mun lapsuudenkaveri ihan vauvasta asti ja nyt vasta ollaan päästy tutustumaan kunnolla uudestaan! <3 Meillä oli tositosi kiva ilta yhessä ja porukkaa oli paljon! Siitä menin sitten vähän myöhemmin nollapisteeseen katsomaan Mikael Gabrielia. 

                                <3

Mun äiti ja hänen uus miehensä on siis nyt muuttanut ihan tähän meidän lähelle ja käytiin eilen vähän tutkailemassa, millasen talon he on oikeen ostanut! :D Se on just sellanen, missä voisin kuvitella itsekin asuvani! Tosi kiva kun hekin on nyt  tässä lähellä ja oikeestaan minnekkään ei oo tästä kovin pitkä matka. 


Tuun taas pian kirjottelemaan, nyt hyvää kesälomaa kaikille joilla se on alkanut! <3

                            ~Sara