6/30/2015

Juhannusta ja lomakuulumisia

Heippa!

Vähän on taas aikaa kulunu ja juhannuksestaki on jo tovi.. No, parempi kai myöhään kun ei milloinkaan :D 

Eli meidän juhannus meni hyvän seuran ja lämpimien kelejen(?) seurassa. Olin oottanu tosi kylmää juhannusta, mutta aurinko yllättikin positiivisesti parina päivänä<3 Mökille mein perhe lähti jo torstaina ja oltiin siellä lauantaihin asti. Syötiin hyvää ruokaa, käytiin veneilemässä, säästyttiin sateelta sisällä sekä leikittiin paaaljon ulkona!  


Lauantaina nukuttiin pitkät päikkärit yhdessä, jonka jälkeen lähettiin takasin Kokkolaan päin. Päivä vietettiin Sannin mummun luona grillailemassa ja illalla, kun Sanni meni nukkumaan, me lähdettiin Tomin veljelle grillailemaan vähän lisää. :D Niin ja eksyttiinhän me Kalajoellakin käymään! Musta oli tosi kivaa kun ihmiset tuli siellä moikkaamaan! 


Juhannuksen jälkeen Sannilla tais olla vielä viikko päivähoitoa jäljellä, jonka jälkeen hälläkin alkoi loma! Me ollaan nyt Papun kanssa pari viikkoa kahdestaan kotona, kun isi on vielä töissä. Suurimman osan ajasta meillä on ollu tosi kivaa, ollaan pelleilty, naurettu, leikitty, syöty, pusuteltu, halailtu, nukuttu ja ulkoiltu tosi paljon. Välillä on sitten tullu niitä huonompiakin hetkiä, jolloin äitille on tosi helppo kiukutella ja kun isi tulee kotiin niin kaikessa totellaan..! Mikä siinä on että aina äiti on se ihminen kenellä voi testata kaikkia mahdollisia rajoja? :D Joka tapauksessa otan kaiken ilon irti näistä parista viikosta jotka saan viettää kahdestaan Sannin kanssa<3 


Viime viikon perjantaina juhlistettiin Sannin mummua, eli mun äitiä, joka täytti 50! Paljon onnea supermama <3 Tomi oli normaalisti töissä iltapäivään asti ja me oltiin sen aikaa Sannin kanssa äitillä valmistelemassa (sotkemassa) illan juhlia varten. :D Tomin tultua töistä, mekin tallusteltiin kotiin päin, Santsu meni päiväunille ja me alettiin laittautumaan. Päivä oli tosi kuuma, joten Sannillekin puettiin vaan mekko ja pikkusortsit sen alle. Juhlat meni tosi kivasti, nähtiin taas pitkästä aikaa sukulaisia ja syötiin hyvää ruokaa! Sannille ostettiin mummun pihalle oma pieni hiekkalaatikko, jossa tyttö kyllä viihtyi lähes suurimman osan ajasta! :D Sanni jaksoi tosi hyvin koko illan ja simahtikin sitten kotona saman tien. Nyt vaan toivotaan että lämpimät kelit jatkuis, jotta pystyttäis oleen paljon pihalla vielä tän viikon ajan! 

                Ihanaa kesää teille kaikille!
                             ~Sara