9/01/2015

Onni on pieniä asioita

Heipsun taas!

Elossa ollaan, edelleen! :D En voi sanoa, että on ollut niin paljon kiireitä, etten olisi ehtinyt kirjotella, koska ei ole. Vaan tällä kertaa voin syyttää vaan omaa laiskuuttani. Väitän itselleni, että 'nyt ei kerkeä' 'ei mulla ole aikaa tähän', vaikka tosiasiassa olisi liiankin paljon aikaa tehdä kaikenlaista. En vaan ole halunnut tulla kirjottelemaan siinä ajatuksessa, että 'mun on nyt pakko', koska sillon tästä ei tulisi yhtään mitään! :D Nyt mulla on ollut vapaailta ja oon ollut yksin kotona, niin sain vähän inspiraatiota kirjotella ja päivittää kuulumisia! 


Meidän elämässä on tapahtunut paljon kaikkea tässä välissä. Ja tarkoitan siis oikeesti, _todella paljon kaikkea! Kerron myöhemmin tarkemmin, miten me vietettiin meidän kesäloma. Mutta näin alkuun voin paljastaa, niin kun varmaan moni mua instagramissa ja ask.fmssä seuraava tietää jo, että Tomi kosi mua loppukesästä ja myöntävän vastauksen seurauksena ollaan nyt kuukausi oltu onnellisesti kihloissa <3. 


Myös kesäloman aikana sain soiton Sannin perhepäivähoitajalta, että hän ei jatka enää syksyllä, joten Sannillakin alkoi ihan uusi vaihe elämässä, nimittäin päiväkoti! Olin henkilökohtasesti tositosi surullinen tästä uutisesta, sillä Sanni oli monta kertaa hokenut iltasin kun ollaan menty nukkumaan, että '-- nukkuu' '-- mennään huomenna'. Sanni tykkäsi tosi paljon tästä paikasta ja niistä ihanista ihmisistä kenen kanssa sai siellä viettää aikaa, että sanoi niille joka ilta hyvää yötä vaikkei heitä nähnytkään <3. 

Mutta nyt siihen itse päiväkotiin! Olin aika peloissani miten Sanni tulisi siellä pärjäämään kun ei ole tottunut jakamaan leluja monen lapsen kanssa tai ylipäätänsä olemaan niin monen lapsen kanssa. Onnekseni päiväkoti lähti paremmin kuin hyvin käyntiin! Ensimmäinen viikko oli aika lailla äitin perään itkemistä, joka oli ihan sydäntä särkevää katsottavaa kun piti pieni jättää sinne itkemään, mutta meillä kävi taas tosi hyvä tuuri hoitajien suhteen, sillä Sannin ryhmän hoitajat on ihan parhaita! Oon aina ollut vähän epävarma päiväkodeista yleensäkin, sillä oon itse ollut koko lapsuusikäni yksityisessä päiväkodissa ja mulle on nää ryhmittelyt tullut ihan uutena juttuna! :D Nyt viime aikoina Sanni on tutustunut yhteen samana vuonna syntyneeseen tyttöön ja he leikkii siellä kuulemma koko ajan yhdessä! He on ihan kun paita ja peppu! Jos toinen tekee jotain, niin toisen pitää tehdä heti perässä. Hiuksetkin on aina samalla tavalla! :D Sannin ryhmän täditkin on kehunut kuinka hyvin Sanni osaa leikkiä ikäisekseen ja mun suu tyyliin loksahti auki kun kuulin tämmöstä ihanaa palautetta mun pienestä<3 En tiiä voiko enää ylpeämpi olla! Äitin pikkusesta on tulossa iso tyttö, nyyh. En tiiä pitäiskö itkeä vai nauraa.. Vai molempia! 


En muista oonko täällä vielä sanonut, mutta mun perustyyliin muutin viime tipassa mieltäni ja päätin ahkerana tyttönä jatkaa lukiota. Jee, hyvä minä! Mulla on ollut nyt taas paljon enemmän motivaatiota kun ekalla luokalla ja oon jopa ollut lähes jokaisella tunnilla :D. Läksyjäkin jaksoin ekat kolme päivää tehdä... Mutta eiköhän sekin taas tästä pikkuhiljaa luonnistu kun saan vähän alennettua tätä järkyttävää stressiä! 


Asiasta toiseen, mä niin rrrrakastan syksyä! Tai no, tätä 'välikautta' suoraan sanottuna vihaan, kun aamulla saa pukea villatakin ja pipon päälle, mutta päivän myötä saisi tunnin välein vähentää vaatetta ja hikeä pukkaa jos ei kerkeä käydä kotona. Onneksi meidän koulu on melkeempä meidän takapihalla joten kotiin on tosi lyhyt matka. Mutta onneksi säät alkaa koko ajan viiletä, koska itse olisin jo niiin valmis pukemaan paljon vaatetta ja tuntemaan sen viileän syystuulen hiuksissa! (Okei nyt on vähän liian runollista mun suusta, haha! :D ) Illat alkavat olla jo iihanan pimeitä ja Sannin mentyä nukkumaan saa siivota enimmät lelut ja tavarat, laittaa kynttilöitä palamaan ja nauttia ihanasta rauhasta, ah <3. 

Enivei, tähän loppuun ilmoitan että tein puhelimeen 'suursiivouksen' jos niin voi edes sanoa! :D Eli päivitin vähän uusia sovelluksia ja muokkailin kansioita ymsyms, ihan vaan koska vaihtelu virkistää. Eli nykyään mua voi seurata myös twitterissä !


Huhhuh, jospa ens kerralla sit vähän enemmän siitä meidän kesästä! Hyvää yötä <3 

                            ~Sara

(niin ja tosiaan pahoittelen, jos tietokoneella näkyy jollakin lailla hassusti tai vaikeasti koko blogi, siihen syynä on se, että oon nyt kirjottanut vaan puhelimella, mutta heti kun tietokone saadaan toimimaan niin korjaan tämänkin ongelman! :*)