1/14/2016

Minä rakastan

"Minä lakattaa äitiä isiä"

Nyt nuo maailman ihanimmat sanat on vihdoin meilläkin opittu! Oon tottunut sanomaan Sannille joka ilta että 'äiti rakastaa sinua", ja eilen illalla sain ensimmäistä kertaa samanlaisen vastauksen takaisin. Tätä lausetta seurasi tiukka hyvänyön halaus ja pusu. Sydän meinasi sulaa<3 Vaikka kuinka tiedän, että tämä pieni apinanpoikanen on rakastanut minua aina, vaikkei sitä ole osannutkaan sanoa, tuntui se silti uskomattoman ihanalta kuulla se ensimmäistä kertaa hänen suustaan!

Tosiaan niinkun tuosta Sannin sanomasta lauseesta huomaa, hän ei vielä osaa sanoa 'ja' -sanaa. Se on aina vaan esim. 'äiti isi' tai 'paita housut' :D Muuten puhe on kehittynyt taas ihan huimasti! Välillä saa jopa varoa omia sanojaan, ettei mene sitten esimerkiksi päiväkodissa sanomaan mitään tyhmää tai jotain yksityisiä asioita huutelemaan! :D Mini nimittäin on alkanut toistelemaan sanoja ja lauseita aika urakalla.

Ensimmäinen arkiviikko on ollut aika väsyttävä ja raskas. Lomalla Sannikin heräili aamuisin vasta 9-10 aikaan, joten 7 aamuherätykset eivät ole houkutellut meistä kumpaakaan. Päiväkodissa on mennyt hyvin, edelleen. Mutta saman tien autoon mentäessä väsy ja nälkä iskee ja mikään ei ole hyvin. Kyllä sen vaan huomaa, että se päiväkoti on lapselle kuin työtä. Vaikka siellä onkin todella kivaa ja sinne on aina mukava mennä, niin on se silti raskasta. Illat kotona on sitten entistä raskaampia, kun koko perhe on ollut päivän omissa 'töissään'. Ja pahentunut uhma ei asiaa auta kyllä yhtään :D Onneksi tämäkään vaihe ei kestä ikuisesti ja kaikista hetkistä on selvitty tähän asti, joten selvitään tästä eteenpäinkin!

Mulla itsellä on nyt kääntynyt uusi sivu elämässä. Stressaava lukio ja kouluympäristö saa hetkeksi jäädä ja suuntana on työkokeilu. Joku voisi ajatella että mun pitäisi hävetä sitä, että lopetin koulun kesken, mutta olen itse tästä päätöksestä aivan suunnattoman iloinen ja helpottunut! Mun tekisi suorastaan mieli hehkuttaa tätä asiaa kaikille, koska olen odottanut tätä niin kauan ja vihdoin se toteutuu.  Joten hei lukiolaiset, tulkaa ostamaan kasa uusia kirjoja pois nurkista! Haluan niistä nopeasti eroon :D

Sen kummempia höpöttämättä laitan tähän loppuun muutaman kuvan, jotka oon saanut otettua tällä mun uudella puhelimella, jonka Tomi tosiaan osti mulle joululahjaksi! Meidän joulusta en nyt ole jaksanut tehdä omaa postausta, se on tuottanut aivan liikaa päänvaivaa, haha! :D Mutta sen voin sanoa, että meillä oli ihana joulu ihanassa seurassa, kiitos siihen osallistuneille! Hyvää loppuviikkoa kaikille :)